Skippa navigering

Tavasthems student­bostäder

Studenternas eget hus

Studentboendet Tavasthem är studenternas egna hem i centrala Åbo. Tavasthem finns i Kårhuset, bara ett stenkast från både Åbo Akademis campus och stadens bästa restauranger och butiker.

Tavasthem renoverades grundligt 2017 och består av 44 uppdaterade bostäder där modern funktionalitet och arkitekt Erik Bryggmans signaturstil existerar sida vid sida. På Tavasthem kan du välja mellan din egna lugn och ro i din bostad eller att hitta på något tillsammans med de andra hyresgästerna och delta i den fina gemenskapen.

Ettorna på Tavasthem är ca. 16 m² och tvåorna ca. 32 m². De flesta av ettorna har egen WC och kylskåp samt plats för mikrovågsugn. Några av tvåorna har också egen dusch och spis. Utöver detta har alla tillgång till de fullt utrustade gemensamma köken, duschutrymmen samt tvättstuga. I huset finns dessutom bland annat: gym, kosmetolog, evenemangslokaler och det omtyckta kårkafeét Kåren där studeranden får lunch för ett mycket billigt pris. Därtill ingår wi-fi i hyran. Husdjur är ej tillåtna på Tavasthem.

Garantihyran är två månadshyror. Hyresavtalen görs för minimi tolv månader och gäller sedan tillsvidare. Om du har några frågor kan du alltid kontakta vår fastighetskoordinator Nora Möller på uthyrningar@studentkaren.fi eller per telefon på 050 477 4076.

Välkommen hem!

Etta

430,00€
per månad

+26 € energiavgift (el, vatten och internet) per person

Tvåa

642,00€
per månad

+26 € energiavgift (el, vatten och internet) per person

Ansök här

Lediga bostäder i tavasthem

Skicka in en ansökan via knappen ovan, eller hör av dig till uthyrningar@studentkaren.fi.

Är du redan hyresgäst?

Boendeguide för hyresgäster hittar du här [pdf].

Hyresgäst, har du hittat någon brist? Länk för felanmälning hittar du här.