Skippa navigering

Sökes: Controller på deltid till Studentkåren

Nyhet — 12.7.2021

(Notera: Ansökningstiden har gått ut.)

Åbo Akademis Studentkårs mångsidiga affärsverksamhet består av Kårkaféerna, bostäder, affärslokaler, fastigheterna Kåren och Havtornen samt placeringar.

Nu söker Studentkåren en controller som ansvarar för löpande ekonomiärenden, vilket innebär arbete med bland annat fakturahantering, reskontra, transaktioner, uppföljning och rapportering. Vidare ingår i arbetet att ge stöd och service till personalen i ekonomi- och administrativa uppgifter.

Vi förutsätter ekonomistudier och erfarenhet av ekonomiadministration, samt goda skriftliga och muntliga kunskaper både i svenska och i finska. Goda kunskaper i MS Excel är till fördel.

Vi söker efter dig som har god samarbetsförmåga, förmåga att arbeta självständigt, initiativförmåga och ett strukturerat arbetssätt Som person är du noggrann, effektiv och serviceinriktad. Du har siffersinne och tycker att det är lätt och roligt att ha med siffror att göra.

Anställningen är tillsvidare på deltid 15–25 h/v med tillträde enligt överenskommelse, helst i augusti. Du får själv sätta arbetsdagarna flexibelt och har möjlighet att jobba på Kåren i Åbo. Vi erbjuder brett arbetsfält och möjlighet att växa i rollen. Du får jobba både självständigt och som del av ett dynamiskt team.

För ytterligare information kontakta nuvarande controller Viktor Holmquist controller@studentkaren.fi under tiden 26–30.7.2021. Skicka in din CV och ansökan till Susanna Häyry vd@studentkaren.fi senast 8.8.2021.

Åbo Akademis Studentkår (ÅAS) är ett offentligrättsligt samfund med ca 5 000 medlemmar och 80 specialföreningar i Åbo och Vasa. ÅAS fungerar som intresse- och serviceorganisation för studerande vid Åbo Akademi och de föreningar som verkar inom studentkåren.

Kafé Gadolinia Kb (Kårkaféerna) ägs av Åbo Akademis Studentkår och Åbo Akademis Alumner rf. Kommanditbolaget har verkat över 40 år och har idag fem lunchrestauranger; Kårkafé Arken, Kårkafé Aurum, Kårkafé Kåren, Kårkafé Gado och Kårkafé ASA. Förutom lunchrestaurangerna finns också beställningsrestaurangen Restaurang Kåren och cateringverksamhet.