Skippa navigering

Sök till kårstyrelsen i Vasa

Lediga uppdrag — 8.4.2024

Åbo Akademis Studentkårs styrelse kommer från och med augusti 2024 ha en tillgänglig styrelseplats i Vasa. Styrelsemedlem Julia Michelsson kommer efter vårterminens slut gå vidare till andra uppdrag, och positionen som ansvarig för studentkultur och företagssamarbeten blir därmed öppen.

Som styrelsemedlem har du möjlighet att påverka och forma studielivet och ÅAS verksamhet i Vasa. Du arbetar tillsammans med styrelsen och personalen för att organisera spännande evenemang och aktiviteter, meningsfulla samarbeten och mycket mer. Mandatperioden pågår från augusti 2024 till december 2024.

För styrelseuppdraget betalas ett månatligt arvode på 650 €. Styrelsen förväntas kunna jobba under kontorstid och ibland delta i kvälls- och veckoslutsevenemang.

Skicka din ansökan till fullmäktigeordförande Kajsa Viitamäki (fo@studentkaren.fi) senast den 5.5.2024 kl. 23.59. Intervjuer kommer hållas den 6.5.2024 kl. 17.00 på ÅAS fullmäktiges aftonskola.

Har du frågor om uppdraget kan du kontakta styrelseordförande Jonne Kunnas på so@studentkaren.fi, eller generalsekreterare Sandra Österlund på gs@studentkaren.fi.


Med det vill vi tacka styrelsemedlem Michelsson för hennes fina arbete hos ÅAS och önskar henne lycka till på sina uppkommande äventyr!