Skippa navigering

Nora Möller är nyanställd som vikarierande föreningssakkunnig och serviceexpert i Åbo

Nyhet — 31.1.2024

Nora Möller, sedan tidigare fastighetskoordinator på Åbo Akademis Studentkår (ÅAS), har nu även anställts som vikarierande serviceexpert och föreningssakkunnig. Möller inleder arbetet i den nya rollen på torsdag 1.2.2024.

Från och med torsdag 1.2.2024 kan du träffa Nora Möller vid servicepunkten i Åbo. Möller har tidigare jobbat som ÅAS fastighetskoordinator och tagit hand om bl.a. Tavasthems studiebostäder samt uthyrning av utrymmen i kårhuset. Nu anställdes hon internt och kommer att fortsätta i uppgiften som fastighetskoordinator för ÅAS ekonomisektor samtidigt som hon får nya uppgifter som serviceexpert och föreningssakkunnig inom intressesektorn.

Nora Möller tar emot uppgiften med iver och är motiverad för att få betjäna kårmedlemmarna vid servicepunkten samt hjälpa specialföreningar med diverse frågor. Placeringsorten är Åbo men ÅAS föreningssakkunnig finns till som stöd för föreningarna både i Vasa och Åbo. Alla ÅAS anställda är tillgängliga för kårmedlemmar och föreningar på båda campus.

Öppettiderna för servicepunkten på Kåren i Åbo förblir samma och Nora Möller kommer att betjäna kårmedlemmarna måndagar, onsdagar och torsdagar mellan kl. 12 och 15.