Skippa navigering

ÅAS Fastlaskiainen 2024 i Åbo

Detaljer
Start 13.02.2024 14:00
Slutar 13.02.2024 23:59
Arrangör Åbo Akademis Studentkår
Plats Vårdbergsparken samt Kåren

Bästa studerande och specialföreningar!

Det är igen dags för den traditionella pulkaåkningstävlingen på Vårdberget, nämligen Fastlaskiainen! Efter pulkatävlingen festar vi till det med After-Pulka på Kåren, som dessutom i år är större än förut!❄️
Fastlaskiainen, som ordnas i samarbete med Novium och med stöd från Study in Turku, går i år av stapeln den 13 februari och pågår från ca. kl. 14 till 16. Evenemanget är gratis för publiken och ingen förhandsanmälan krävs. Alla specialföreningar under ÅAS är välkomna att delta i pulkatävlingen avgiftsfritt! För publiken krävs ingen anmälan.
Traditionsenligt ordnas Fastlaskiainen på fastlagstisdagen på Vårdberget i Åbo i form av en pulkaåkningstävling mellan olika specialföreningar. ”Pulkabacken” är den asfalterade backe som leder nedåt från observatoriet mot sommarteatern.

After-Pulka på Kåren sätter i gång direkt efter pulkatävlingen. På Kåren är det möjligt att spela biljard, beerpong och brädspel på Kårens andra våning. Dessutom är dansgolvet öppet i Festsalen! I baren får du köpa öl, shottar, energidryck och kakao m.m. till studerandepris.

Vill du ha vårt underbara halarmärke – se till att komma till After-pulkan, där de delas ut!

Vi ses på Vårdberget och på Kåren!

VAR? Vårdberget, sedan Kåren
NÄR? 13.02 kl. 14:00 –
HUR? I halare, varma kläder och med bästa festfeelisen!

OBS! After-Pulkan ordnas på andra våningen och Kårens tillgänglighet är tyvärr begränsad. Ifall du behöver hiss, vänligen kontakta fastlaskiainenkoordinatorn (leia.boulenger@gmail.com) eller ÅAS styrelsemedlem Emilia(evenemang-abo@studentkaren.fi) på förhand. Det finns en tillgänglighetsanpassad toa på andra våningen.