Skip to content

FEST! på Kåren | ÅAS

Event info
Start 13.12.2023 20:00
End 13.12.2023 23:59
Organizer ÅAS
Place Kåren, Tavastgatan 22, Åbo
Website Read more here

Nyt se on täällä – nimittäin FEST! på Kåren (PARTY! at Kåren)

Pitkä syksy on vihdoin päättymässä ja pian juhlitaan juhlapyhien lisäksi myös lukukauden loppua. ÅAS kutsuukin nyt kaikki turkulaiset korkeakouluopiskelijat huikeaan lukuvuodenpäätösjuhlaan!

Päästä irti viimeisistä stressin rippeistä ja ota suunta kohti Kårenia vuoden viimeisiin, mutta ei missään nimessä vähäisimpiin bileisiin!

Luvassa on mukavaa juhlahumua ja illan aikana saat nauttia sekä mahtavan KAJ:n livemusiikista, kilpailuista sekä DJ:sta. Baari tulee myös olemaan auki illan ajan.

Merkkaa siis 13.12. kalenteriisi ja pidä silmällä ÅAS:n sosiaalista mediaa ja nettisivua, sillä lisää tietoa on luvassa ja paljastamme pian myös illan pääartistin!

Tapahtuma on ilmainen mutta vaatii ilmoittautumisen Lyytissä.

Esteettömyystiedot

Huom! Tapahtuma järjestetään Kårenin toisessa kerroksessa, mutta rakennus ei ole valitettavasti esteetön. Mikäli tarvitset hissiä kulkemiseen, ota yhteyttä ÅAS:n hallituksen jäseneen Leiaan (evenemang-abo@studentkaren.fi) etukäteen, niin järjestämme kulun hissillä toiseen kerrokseen.

Jotkin osat tapahtumaa tullaan juontamaan ruotsiksi, mutta kaikki ovat erittäin tervetulleita nauttimaan musiikista ja biletunnelmasta!

Jos sinulla on kysymyksiä tapahtumaan liittyen, ota yhteyttä: evenemang-abo@studentkaren.fi.


FEST! på Kåren -tapahtuman mahdollistaa Opiskelijakaupunki Turku.